Pro Bono Days – Iași

    PRO BONO DAYS

Cabinet de Avocat „Diaconu Carmen-Mariana”

 

 

În acord cu Apelul Comisiei Permanente a U.N.B.R. și corespunzător cutumei Cabinetului de Avocat „Diaconu Carmen Mariana” de a oferi servicii de consultanță juridică pro bono, ne reconfirmăm deschiderea față de ideea acordării acestui tip de servicii persoanelor fizice și juridice interesate.

Prin proiectul Pro Bono Days vom continua să oferim serviciile juridice la aceleași standarde calitative, respectând principiile și etica profesională care ne-au coordonat în permanență activitatea.

Consultațiile juridice pro bono sunt oferite săptămânal, în fiecare vineri în intervalul orar 16:00 – 18:00, sens în care persoanele interesate se pot programa online la adresa de email: avocatcarmendiaconu@gmail.com, telefonic la nr. 0770 637 355 sau prezentându-se la adresa cabinetului din Bulevardul Alexandru cel Bun nr. 47, parter, în intervalul orar menționat.

Echipa Cabinetului de Avocat „Diaconu Carmen Mariana” va oferi consultanță juridică gratuită cu privire la următoarele arii de expertiză profesională: drept penal, drept civil, drept fiscal, drept comercial și dreptul muncii.

 

Comments

comments