legume

Consultanta pe legea agrara, a supermarket-urilor

Consultanta juridica de afaceri, in contextul viitoarei promulgari a legii privind obligativitatea supermarket-urilor, de a avea in portofliul de produse alimentare, un procent de 51% produse autohtone.

In acest context prolific pentru producatorii autohto
ni, ne punem la dispozitie, competentele profesionale privind noua nisa, de drept agrar in sensul prezentarii oportunitatii initierii unor forme asociative, in care producatorii, in functie de profilul de activitate, sa-si dezvolte branduri puternice conexate in functie de situatia fiecaruia de produsele deja inregistrate pe piata.

Salutam, ca practicieni acest proiect de lege, pe care speram sa fie si promulgat pentru a avea aplicabilitatea si efectul urmarit si anume relansarea productiei autohtone sub un nou concept prin care prosperitatea nationala o putem crea prin mijloace proprii la noi in Romania. Dorim sa ajungem, sa ne promovam in vizitele pe care le primeste orice familie cu invitati din strainatate, produse autohtone de calitate.

Din punctul nostru de vedere, responsabilitatea producatorilor autohtoni din perspectiva celor trei “S”, sanatate, siguranta si securitate alimentara, va fi definitorie pentru perceptia consumatorilor autohtoni si nu numai.

Comments

comments