Serviciile noastre

divider

Conceptul cabinetului este de a lucra in echipa, in cei peste 14 ani de activitate portofoliul de servicii juridice a cabinetului cuprinzand un numar semnificativ de experti tehnici judiciari cat si un numar semnificativ de colaboratori specializati in:

drept agrar

Fiind specializati pe probleme care apar in practica pe contractul de arendare cat si pe alte elemente specifice cu care se confrunta antreprenorii din acest domeniu.

dreptul afacerilor

In aceasta sintagma larga ingloband toate problemele cu care se poate confrunta orice antreprenor (contracte specifice cu colaboratorii, furnizorii, beneficiar, proceduri de autorizare ORC, inevitabila componenta fiscala, consultata in relatiile de munca cu angajatii si raporturile bilaterale de raspundere juridica specifica).

dreptul penal

Fiind specializati pe probleme de drept penal interdisciplinare specifice raportului de serviciu al functionarilor publici, titularilor functiilor de demnitate publica, infractiunilor economice etc.

dreptul de proprietate

De la fond funciar, iesiri din indiviziune, partaje succesorale, uzucapuni, etc.

dreptul familiei

Ne ocupam de litigiile specifice, acțiuni divort, pensie de intretinere, program vizitare minor, stabilirea autoritate parinteasca, stabilire filiatie copil etc., cu abordarea specifica acestei ramuri cu o incarcatura psihologica mai deosebita.

dreptul muncii

Abordarea nu este doar prin prisma litigiilor raportat la cele două părți implicate în raportul de muncă, angajat respective angajator.

Ai nevoie de Ajutorul unui Avocat?